Om

Om företaget

För oss på Waldenco AB är det den enskilda människan som gör skillnaden. Det betyder att personligt ansvar är en viktig faktor och vi arbetar efter tänket att långvariga relationer med dig som kund baseras på närhet, förtroende och ärlighet. Detta gäller även för våra personal och våra

entreprenörer. De är vår viktigaste investering och vi satsar mycket på vidareutbildning i fria former.

 

 

Waldenco AB bildades 2007 av Stefan Walden som då hade beslutat sig för att ge sig in i byggbranschen. Bolaget började då som under entreprenör till ett annat byggbolag i Stockholmsskärgård. Då byggjobben i skärgården blir lite svårare än på fastlandet så gäller det att ha god kunskap i många områden. Det lede till att grundaren av företaget som har utbildning inom El-Tele även har god kunskap inom VVS, har lett in företaget att specialisera sig mer inom VVS.

Då specifikt inom VA (Vatten och Avlopp) med allt från vatten rening till dricksvatten och rening av avloppsvatten. Det gör att företaget även utför installation inom VVS..

Utöver det har företaget utvecklat ett eget reningsverk för rening av saltvatten till drickvatten med så kallad RO-teknik. Företaget är även FANN Auktoriserad Entreprenör och återförsäljare för FANN och TOPAS. Företaget har sedan start en huvud leverantör och det är Ahlsell.